24-7 Clean

Camera inspectie

RIOOLCAMERA SYSTEMEN

Wij gebruiken een Camera inspectie van hoge kwaliteit voor inspectie van leidingen, riolering, kanalen, ventilatiekanalen, besloten ruimten, enz. om problemen te vinden. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kunt u de juiste rioolcamera en accessoires kiezen voor de klus.

Wij gebruiken een ultramoderne video-inspectiecamera om visuele informatie te verzamelen over de toestand van uw rioollijn. Dit is de eerste stap voor zowel het oplossen van rioolproblemen als voor het verkrijgen van een rioolconformiteitscertificaat.

Eerst zoeken we naar een toegangspunt tot de rioollijn, zoals een toegankelijke opruiming. Als er geen opschoning aanwezig is, informeren we u over andere opties voor de video-inspectie. Merk op dat de rioolbuis moet leeglopen om een ​​goed beeld te krijgen van de DVD-opname. Als er zich een verstopping in de rioollijn voordoet, kunnen we de slang of hydrojet eerst de leiding opvoeren om het opgebouwde vuil te verwijderen.

Vervolgens duwen onze servicemonteurs de camera door de rioolbuis van de sanering naar de sanitaire hoofdleiding, terwijl ze nauwgezet inspecteren en reageren op eventuele pauzen of verstoppingen in de rioolpijplijn. De volledige laterale inspectie van het riool wordt digitaal opgeslagen op een dvd-schijf, met de opmerkingen van de inspecteur. We zullen u een kopie van de dvd bezorgen en de video indienen bij het betreffende plaatselijke nutsbedrijf of stadsagentschap om u te helpen bij het beheer van uw rioolovereenkomst of rioolreparatieproject.

Camera inspectie nodig? Bel 085-0471737