24-7 Clean

Douche verstopping

Hoe uw bad- of doucheafvoer te ontstoppen?

Een verstopte bad- of doucheafvoer is een van de meest voorkomende problemen die u tegen zult komen in het dagelijks gebruik van uw badkamer. Als het volledig verstopt is en het water gewoon niet leegloopt, kun je het mooie warme bad of de douche vergeten waar je naar uitkijkt.

Zelfs als het water eenvoudigweg langzaam wordt afgetapt, zal dit na verloop van tijd een gladde opeenhoping van zeepresten, vuil en roet veroorzaken op de bodem van het bad of de douchebak die in het slechtste geval gevaarlijk zou kunnen zijn, of gewoon lelijk op zijn best. Welke vorm je vervelende blokkade ook heeft, het moet worden opgelost.

Gelukkig is het meestal niet zo moeilijk om zelf een bad- of doucheafval te deblokkeren, dus het is niet nodig om een ​​loodgieter te bellen. Er zijn een aantal doe-het-zelf-methoden die je kunt proberen om de blokkade op te heffen, en in dit “Douche verstopping artikel” zullen we een paar van hen bekijken en je vertellen wat je moet doen.

 De verstopping opruimen

De eerste stap is om een ​​kijkje te nemen of u ziet wat de verstopping veroorzaakt. Verwijder door op te tillen of los te schroeven (wat ook werkt voor uw type afval) de chromen afdekking van uw afval, of trek de stekker eruit als u een oude schoolplug en kettingvariatie hebt.

De boosdoener is meestal een opeenhoping van haar en zeepresten, dus als je haar in de bodem van de afvoer kunt zien, kijk dan of je het niet alleen kunt bereiken en eruit kunt trekken. Nare zaken, maar beter dan de factuur van een loodgieter en een lege portemonnee.

U kunt ook een kleerhanger, een paar tangen of welke vorm van geïmproviseerd grijpgereedschap dan ook proberen. Als dit niet werkt, is het tijd om door te gaan naar u volgende vorm van aanval.

Een plunjer gebruiken om de afvoer te ontstoppen

De plunjer is de volgende voor de hand liggende stap om een ​​geblokkeerde afvoer te verwijderen. U hebt een plunjer nodig om een ​​bekken-, bad- of douchestop te verwijderen. artikelzuiger

  • Zorg dat u nog geen chemicaliën gebruikt, want het gebruik van een plunjer met chemicaliën zal ze onvermijdelijk over uw kleding of huid spatten.
  • U moet voldoende water in de bad- of douchebak hebben om de kop van de zuiger helemaal onder te dompelen. Te veel water en je maakt een rommelige puinhoop, dus gebruik een emmer om het teveel te verwijderen als je afvoer helemaal niet opruimt.
  • U krijgt betere resultaten als u afzetopeningen kunt blokkeren (overloop, andere bekken, enz.), Dus als u een natte doek in deze afvoeren kunt plaatsen, hebt u een grotere kans om met deze methode te slagen.
  • Duik met een verticale op en neer beweging, waarbij u de hendel recht en verticaal houdt. Kantelen onder een hoek zal de kracht verminderen en mogelijk de verzegeling die u maakt met de dop verbreken. Doe dit gedurende 15-20 seconden en bekijk de resultaten.
  • Als de afvoer nog steeds geblokkeerd is na uw eerste plunjerpoging, herhaalt u het proces nog een paar keer, omdat u de verstopping misschien gewoon verder in de leidingen hebt verplaatst.

Als storten de obstructie niet verwijdert, is het tijd om ons te bellen op 085-0471737