24-7 Clean

Ontstoppen badkamer

HOE KUNT U UW BADKAMER ONSTOPPEN?

Een verstopte gootsteen is een veelvoorkomend probleem dat elke huis- of bedrijfseigenaar ooit zal ervaren.

Lees onze handige handleiding om een ​​wastafel in de badkamer te ontstoppen. Immers, wanneer het correct wordt beheerd, is het gemakkelijk om een ontstopping aan te pakken, maar mis het en de fout kan kostbaar zijn.

  • Lees hier onze 5 tips te geven om uw zink snel te ontstoppen

DE BESTE PRODUCTEN OM EEN BADKAMERZINK TE ONSTOPPEN

Welke producten kunnen een badkamergootsteen op de meest kosteneffectieve en tijdbesparende manier ontstoppen? Een plunjer is een van de beste opties, maar als u er geen bij de hand heeft, is een andere optie om een ​​draadkleerhanger of een lang dun voorwerp te gebruiken om de verstopping te richten terwijl tegelijkertijd heet water in de afvoer loopt. Buisreinigers, plunjers, afvoerboren en busboren zijn ook ideaal. Een van de minder conventionele oplossingen is om Coca-Cola in de afvoer te gieten om het puin op te lossen.

 “Als voedselresten uw afvoer verstoppen, kan cola u helpen het te laten oplossen”.

DE AFVOER ONTSPANNING VAN ESSENTIALS

Het opslaan van een paar essentiële elementen die de afvoer verstoppen, kan het ontstoppen van verstoppingen een koud kunstje maken. Op deze manier beschikt u over de tools die u nodig heeft  om het probleem in een mum van tijd op te lossen.

De sleutel tot het ontstoppen van een wastafel in de badkamer is “om een ​​zuiger bij de hand te houden”,: “Het zou het beste zijn om altijd een tang onder de gootsteen te houden voor het geval niets anders werkt”.

Een andere essentiële is een Zip-It. “Het is gewoon een lange, harde plastic staaf met plastic tanden langs de zijkanten die je in de afvoer / verstopping plaatst en dan terugtrekt, met een in en uit beweging totdat de klomp is verdwenen ”.

HOE KUNT U EEN VERSTOPTE ZINK ONSTOPPEN?

Begin met het verwijderen van de plug en het schoonmaken ervan. Haar en vuil kunnen zich aan de plug hechten en de afvoer blokkeren. Met de hand losmaken is vaak een eenvoudige oplossing. Als dit de verstopping niet oplost, bedek het spoelgat dan met water en blokkeer de overloop om een ​​afdichting te creëren voordat u een zuiger gebruikt om de verstopping te verwijderen door zachtjes op en neer te drukken. Als u geen succes hebt met een zuiger, gebruikt u een lang dun voorwerp zoals de slang van een loodgieter om de afvoer te schrapen of vindingrijk te worden met een draadkleerhanger.

“Gebruik chemische rioolreinigers als een laatste redmiddel. U riskeert chemische brandwonden als u probeert een zuiger of een slang te gebruiken nadat u chemicaliën in de afvoer hebt gestort “.

Als ten slotte geen van de bovenstaande methoden heeft gewerkt, moet u mogelijk de U-bocht inspecteren. Aftappen, verwijderen en reinigen moet vet en vet verwijderen. Sluit het opnieuw aan en je bent klaar om te gaan!

HET VOORKOMEN VAN EEN VERSTOPPING

De eerste stap om een ​​verstopping te voorkomen, is rekening te houden met wat u heeft gedaan. Vermijd voedsel, vrouwelijke producten of wc-papier in de gootsteen om afvoerproblemen in de toekomst te voorkomen.

Bij regelmatig onderhoud is het mogelijk om in het verleden verstoppingsproblemen met kokend water te voorkomen. Als u de eerste tekenen van een verstopping ziet – bijvoorbeeld, als uw water langer nodig heeft dan gewoonlijk om af te tappen of u merkt dat een geur uit de wastafel in de badkamer komt – kook de ketel en gebruik deze om zeepresten, haren of puin te verwijderen geaccumuleerd. Bob suggereert ook “periodiek (om de paar maanden) een Zip-It te gebruiken” om verstoppingen op afstand te houden.

DE KOSTEN VAN EEN BADKAMER ZINKVERSTOPPINGEN

Door het schuim van haar en zeep in uw riolering op te bouwen, kan een verstopping ontstaan, wat u op zijn beurt een aardige cent kan kosten. Om te beginnen moet je investeren in tools om de gootsteen te deblokkeren, en als je het zelf niet kunt, moet je de rekening betalen voor een professional die naar buiten komt om het voor je te repareren. Het hele proces van inspectie tot het ontstoppen van een wastafel in de badkamer kan niet altijd snel gebeuren. Om deze reden is het van essentieel belang om regelmatig onderhoud van de gootstenen een prioriteit te maken om u in de toekomst tijd en geld te besparen.

Welk type wastafel je ook hebt, gebruik onze beste tips om het ontstoppen u uw badkamer
Vermijden. Voor Ontstoppen badkamer, bel  085-0471737.