24-7 Clean

Ontstoppen keuken

Hoe u een gootsteen kunt ontstoppen

Er zijn verschillende manieren om een ​​huishoudelijke gootsteen te ontstoppen De methode en hulpmiddelen die u nodig hebt, zijn afhankelijk van de ernst van de situatie. Hier leest u de belangrijkste manieren om dagelijkse verstoppingen te verwijderen. Lees hier hoe u een plunjer correct gebruikt voor kleine verstoppingen, en geeft advies over chemische ontstoppingsreinigers. Voor hardnekkiger verstoppingen zijn er instructies over het gebruik van de slang van een loodgieter, bel ons op 085-0471737. En voor de meest hardnekkige obstakels is er een handleiding om uw sanitair en val direct op te ruimen, de loodgieter geeft u graag advies.

Voorbereiding en planning voor het Ontstoppen van uw keuken

De meeste zinken verstoppingen worden veroorzaakt door een opeenhoping van dagelijks vuil en voedsel. Maar soms kan het worden veroorzaakt door een groter, enkel object of een brok gestold vleesvet of olie. Als dit het geval is, is een chemische afvoerreiniger of een zuiger niet voldoende. U moet het object handmatig uit de pijp verwijderen of een professional inschakelen, bel ons op 085-0471737

Nazorg

Regelmatig een milieuvriendelijke ontstoppingsreinigers gebruiken, kan verstoppingen helpen voorkomen. Indien u een septic tank heeft, vermijd dan het gebruik van bleekmiddel, omdat dit het ecosysteem van de septic tanks zal beschadigen en altijd de instructies van de fabrikant zal controleren.

Tip bij het Ontstoppen van uw keuken

Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar als u dit moet losschroeven om de gootsteen te ontstoppen, zorg er dan voor dat u de verstopping in een andere gootsteen met een zeef wegspoelt. Zodra de verstopping niet mee is, gooit u het afval in de prullenbak om verdere problemen te voorkomen! Als u de Blaster-beker gebruikt, moet u het uiteinde van de zuiger in een emmer heet water weken voordat u hem gebruikt, om een ​​goede afdichting te verzekeren.

Veiligheid

Draag altijd rubberen handschoenen bij het hanteren van afvoerreinigers en vermijd contact met huid en ogen. Ontstoppen keuken? Bel 085-0471737