24-7 Clean

Ontstoppen putten

Efficiëntie terugvorderen

In de loop van de tijd raken waterputten verstopt en verliezen ze de efficiëntie die direct verband houdt met de kwaliteit en kwantiteit van het drinkwater. Natuurlijk voorkomende mineralen klonteren uit de oplossing als ze het grindpakket en het putscherm van waterputten binnendringen. Deze mineralen hopen zich op de openingen van het bronscherm en open ruimten in het grindpakket, waardoor de opbrengst van de put wordt verminderd. De neergeslagen mineralen, samen met de zuurstof die wordt ingebracht door de werking van de pomp, veroorzaken een toename in biologische activiteit, waardoor de opbrengst van de put verder wordt verminderd.

Inspecties zijn uiterst belangrijk bij de evaluatie van uw apparatuur. Ons ervaren personeel zal u voorzien van een gedetailleerde inspectie van uw bron en pomp. Wij bieden u inspectiedocumentatie die naleving garandeert. Als pompreparaties nodig zijn, bieden wij 100% garantie. Als de put moet worden schoongemaakt, hebben we een gepatenteerd proces om niet alleen uw bron schoon te maken, maar ook de efficiëntie te verbeteren.

Door een aangepaste mix van chemicaliën aan het proces toe te voegen, wordt een effectievere reiniging bereikt door de opbouw van mineralen op te lossen en deze materialen te scheiden zodat ze uit de put kunnen worden verwijderd. Ontstoppen putten? Bel ons op 085-0471737