24-7 Clean

Ontstoppings specialist

Onze missie is om kwalitatief hoogwaardige, professionele en rendabele afwateringsdiensten te leveren die precies aan uw behoeften voldoen, zonder compromis”.

Onze ontstoppingen specialisten van ons ontstoppingsbedrijf staan steeds voor u klaar, bel os op Bel ons op 085-0471737.

Wij zijn een erkend rioleringsbedrijf dat gespecialiseerd is in eventuele rioolproblemen, variërend van kleine huishoudelijke kwesties zoals een verstopte toilet en verstopte afvoerleidingen tot diepgaand onderzoek van de locatie, milieuproblemen, verstoppingen, ontstoppingsherstellingen en preventief onderhoud van afvoersystemen.

Wij zijn een gevestigd rioleringsbedrijf met jarenlange ervaring in de ontstoppingen-industrie, werkzaam voor huishoudelijke en commerciële klanten, industriële eigendommen, lokale autoriteiten, scholen, nutsbedrijven en bouwadviseurs / architecten.

Onze ontstoppingsspecialisten  zijn allemaal uitgebreid getraind in elk aspect van ontstopping- van het verstoppingen van een gootsteen tot hightech ondergrondse verstoppingsonderzoeken en onderzoek van CCTV-leidingen en lekdetectie. Onze ontstoppingen specialisten van ons ontstoppingsbedrijf staan steeds voor u klaar, bel os op Bel ons op 085-0471737.