24-7 Clean

Probleem Toilet

Hoe algemene toiletproblemen te herstellen? Bel 085-0471737

In de toilettank vinden alle grote sanitaire voorzieningen plaats in een toilet en zullen de meeste reparaties aan uw toilet plaatsvinden.

Het doel van de tank is om het water te bevatten dat nodig is om het toilet door te spoelen en om het sanitair apparaat te verbergen dat de tank vult en ledigt. De tank kan verschillende onderdelen bevatten die moeten worden gerepareerd.

Reparaties aan uw Toilet

Voordat u met uw reparaties kunt beginnen, is het belangrijk om een ​​basiskennis te hebben van hoe uw toilettank werkt.

De spoelklep kan een taps toelopende rubberen vlotterbal of een vaanbal gebruiken om de waterstroom naar het toilet te regelen.

Flapperballen zijn gebruikelijk bij nieuwere spoelkleppen en zijn met een hefketting verbonden met de hefarm van het handvat.

Float-ballen komen vaker voor bij oudere spoelkleppen en zijn ontworpen om op te tillen en in de klepopening te vallen. De vlotterbal is verbonden met de hefarm van het handvat door een hijsdraad die loopt door een geleidearm die is bevestigd aan de overlooppijp.

Twee soorten ballcocks zijn het langst rond geweest. Dit zijn de plunjer-vulklep en de kranen van het vulventiel van het diafragmatype.

De vlotterbal en plunjer of diafragma vulklep of kogelkooi-combinatie worden al tientallen jaren in toiletten gebruikt. De vlotterbal is hol en drijft bovenop het water terwijl het in de tank wordt gevuld. Wanneer het water op het gewenste niveau komt, verplaatst de vlotterbal de vlotterarm en schakelt de waterstroom in de kogelbaan uit.

Twee soorten ballcocks zijn het langst rond geweest. Dit zijn de plunjer-vulklep en de kranen van het vulventiel van het diafragmatype.

De vlotterbal en plunjer of diafragma vulklep of kogelkooi-combinatie worden al tientallen jaren in toiletten gebruikt. De vlotterbal is hol en drijft bovenop het water terwijl het in de tank wordt gevuld. Wanneer het water op het gewenste niveau komt, verplaatst de vlotterbal de vlotterarm en schakelt de waterstroom in de kogelbaan uit. Door de vlotterarm te buigen, kunt u het punt waarop het water uitschakelt “fine-tunen” en stopt u met het vullen van de tank.

Bel ons op 085-0471737 voor uw probleem Toilet