24-7 Clean

Riool camera inspectie ? Bel 085-0471737

Een inspectie in de buis van een videocamera maakt een real-time visuele inspectie van ondergrondse riolen of afvoerleidingen mogelijk om te bepalen wat de buis verstopt. Een videocamera is de enige manier om precies te weten wat de blokkade veroorzaakt. We hebben klanten die een prijs willen voor een nieuwe rioollijn en nadat we een inspectie van de rioolcamera hebben uitgevoerd, vinden we dat het riool niet hoeft te worden vervangen en er slechts een kleine reparatie nodig is. Videocamera’s kunnen worden gebruikt om pijpschade of obstructies te identificeren. De camera controleert ook of de lijn schoon en vrij is nadat we de lijn hebben onderhouden.

CONTROLE VAN DE VIDEOCAMERA TOON PROBLEMEN ALS:

Gekraakte of ingeklapte pijp. Gekraakte of ingezakte buis – Meest beschadigde leidingen die gerepareerd of vervangen moeten worden en we hebben ook opties voor het repareren of vervangen van het riool, zoals sleufloze rioolreparatie.

Offsetpijpen  – Dit gebeurt wanneer rioolpijpen verkeerd zijn uitgelijnd als gevolg van verschuivende grond, bevroren grond, onjuiste installatie of het niet goed verdichten van de grond. De meest voorkomende manier waarop een buis wordt verschoven, is wanneer de boomwortels de buis uit elkaar duwen.

Een van de meest voorkomende reden voor gebroken rioolleidingen is een menselijke fout. Nutsbedrijven boren jaarlijks rioolleidingen bij het installeren van nieuwe lijnen. Wanneer we een dergelijke situatie tegenkomen, documenteren we het project van start tot finish om u te helpen de kosten van reparatie te vergoeden.

Wortelindringing Opdringerige binnendringing – Boomwortels of struikwortels zijn de meest voorkomende problemen met rioolverstoppingen. We kunnen de meeste wortels verwijderen met een afvoerslang, maar als de taak meer nodig heeft, kunnen we waterstralen en een rioolcamera uitvoeren om u de beste beschikbare opties te bieden en de meeste kosten affectief. Boomwortels worden aangetrokken door de voedingsstoffen in rioollijnen.

SNELLE , ZELFDE DAG VIDEO CAMERA RIOOLINSPECTIE

De inspectie van de rioolbuiscamera elimineert het giswerk; we kunnen u de staat van uw rioollijn laten zien terwijl u over onze schouder kijkt. Als u problemen heeft gehad met uw riool of als u voor de eerste keer een probleem met het riool ondervindt, bel dan 085-0471737 en maak een afspraak die bij u past. We verschijnen op tijd, doen goede aanbevelingen en helpen u de beste oplossing te bepalen op basis van uw situatie. Onze rioolcamera-inspectietechnici zijn opgeleid, begrijpen en kunnen uitleggen waar u naar zult kijken. Bel nu 085-0471737 en laat ons de beste oplossing vinden voor het rioolprobleem dat u mogelijk heeft. Riool camera inspectie ? Bel 085-0471737