24-7 Clean

Riool inspectie

Rioolreiniging, wat is een rioolinspectie?

Wat is een rioolinspectie?

De riolen in uw huis moeten net als de andere delen van uw huis worden verzorgd. Veel huiseigenaren weten echter niet veel over hun riolering of weten niet wanneer ze rioolproblemen hebben. Deze veelgestelde vragen zijn bedoeld om de lucht rond uw riolen te wissen, zodat u weet wat een rioolinspectie is en waarom u een rioolinspectie zou moeten krijgen.

Wat is een rioolinspectie?

Dit is een inspectie door een camera die aan een slanglijn is bevestigd. De videocamera registreert de staat van het riool en onthult eventuele scheuren, boomwortels, ingeklapte lijnen, klompen en andere problemen in het riool.

Wanneer moet ik een rioolinspectie krijgen?

Veel mensen krijgen rioolinspecties als ze serieus een nieuw huis willen kopen. Het is een goed idee om een ​​rioolinspectie te laten uitvoeren als uw huis tekenen vertoont van een rioolback-up of als uw huis in het verleden rioolklompen heeft gehad en u wilt weten hoe uw riool het doet.

Waarom zijn rioolinspecties belangrijk?

Rioolproblemen zijn niet altijd duidelijk. Alleen al omdat de toiletten in een huis kunnen doorspoelen en de gootsteenafvoeren betekent niet dat het riool in goede staat is. Inspecties van het riool kunnen onbekende problemen in de riolen van het huis onthullen voordat ze grote schade aanrichten of ernstig worden.

Hoeveel kosten rioolinspecties?

De inspecties van het riool kunnen sterk variëren, afhankelijk van het gebied, de loodgieter en het riool, maar een standaardprijs kunt u dit vragen door te bellen op 085-0471737. Als u betaalt voor een rioolinspectie en lijnopheldering of ander werk op hetzelfde moment, kunt u mogelijk een betere deal krijgen voor de inspectie.

Kunt u zien of uw huis rioolproblemen heeft zonder een inspectie te krijgen?

Als uw huis ernstige rioolproblemen heeft, zoals een verstoppingen ziet u mogelijk tekenen voordat de back-up ernstig wordt. U zult bijvoorbeeld merken dat alle sanitaire voorzieningen in uw huis langzaam beginnen af ​​te tappen. U kunt ook opmerken dat het doorspoelen van het toilet een back-up kan veroorzaken in een andere nabijgelegen armatuur, zoals de badkuip. Dit zijn onmiskenbare tekenen van een rioolprobleem en moeten onmiddellijk worden aangepakt.

Als uw huis naar rioolgas ruikt, betekent dat dan dat u een rioolprobleem heeft?

Tenzij de rioolgasgeur afkomstig is van rioolwater dat in de riolering van uw huis is gestuwd, is de rioolgasgeur waarschijnlijk geen indicatie voor een rioolprobleem. De meest voorkomende redenen voor een rioolgasgeur zijn:

 

Slecht gemaakte toiletwasring

De meeste van deze problemen zijn eenvoudig en goedkoop op te lossen. Als uw huis is opgevuld met een rioolgasgeur, kunt ons bellen op 085-0471737 om meer informatie over dit probleem te krijgen.

Wie kunt u bellen voor een rioolinspectie?

Wij doen rioolinspectie en we helpen u graag om na te gaan of de riolen van uw huis moeten worden opgeruimd of gerepareerd, bel ons op 085-0471737

Riool inspectie nodig? Bel ons op 085-0471737