24-7 Clean

Riool lucht meterkast

Het stinkt uit de meterkast, maar herken de geur niet. Bel ons op 085-0471737

De meterkast is voor veel mensen een mysterieuze plek. Bekend is dat het de centrale plek is in het huis waar de stroomtoevoer geregeld wordt, maar zaken als de aardlekschakelaar of losse groepen zijn vaak nog onbekend terrein. Hierdoor bellen veel mensen bij de minste of geringste storing gelijk de elektricien, terwijl er vaak een aantal simpele handelingen uit te voeren zijn waarmee het probleem snel gevonden kan worden. Het kan namelijk zo zijn dat al uw problemen veroorzaakt worden door een enkel apparaat. In zo’n geval is een elektricien natuurlijk niet nodig, en moet u defecte apparaat vervangen. Hieronder staan de onderdelen van uw meterkast globaal uitgelegd, onder het motto kennis is macht.

Is riool lucht uit meterkastgevaarlijk?

Riool lucht geeft een nare stank die uit de meterkast en kan diverse oorzaken kent, wij moeten dit eerst onderzoeken of die duidelijk stank gevaarlijk kan zijn. Soms lijkt de stankoverlast vrij onschuldig, maar sommige geuren zoals vreemde chemische geur en een rotte-eierenlucht in uw huis kan erg gevaarlijk voor uw gezondheid zijn.

Zodra u merkt dat  er giftig gas  vrij komt door opwarming is het belangrijk om direct een professioneel bedrijf in te schakelen. Riool lucht meterkast? Bel ons op 085-0471737